x perlu cakap2..juz senyum..

Monday, August 1, 2011

+ FaCeBooK kU SuDA cOmEll +

aloha...=)

hari pertama puasa..semua baik-baik..tengah fikir nak makan apa ye arini..hehe..
aceh..masak tak reti..ada hati nak fikir-fikir pula..

tadi bosan-bosan..dapat pula idea nak menghupdate facebook nie..
dari facebook yang kosong n boring nie..sekarang dah jadi comel gitu..
claazz..haha..
tadaa..nie dia hasilnya...



comell tak??? kalau tak comel pon..buat-buat comel la..haha..
apa yang bezanya..facebook ku dah boleh letak lagu...hehe..0330-ukiss ngan no others-super junior..wajib la kena letak..my fav tu..pastu..dapat tengok tak falling heart ngan falling snowflake tu..hehe..yang tu paling comel bagi aku la..layout facebook tu baru di tukar..hehe..

haaa..
yang paling penting sekali..profile pic tu..aceh..yang tu paling highlight tu..yay..gaya tudung loose shawl yang first time buat..tadi godek-godek tentang cara-cara nak pakai tudung..apalagi..terus la buat..haha..dah tak ada kerja sangat nak di buat kat rumah nie..camtu la jadinya...
hehe...


......END.......