x perlu cakap2..juz senyum..

Saturday, March 5, 2011

++ WhEn ThA dOOr CloSeS ++

lagu ni,,aku rasa istimewa sangat..lagu nie buat aku rase sedih sangat-sangat..sriyezly..
first time dengar lagu nie..aku rasa len sangat-sangat..rasa nak nangis..rasa cam menusuk...
lagu nie dorang compose sendiri..dari lirik..lagu..rentak..suma dorang buat..video tu..
first time dorang  nyanyi live depan penonton..dorang siap nangis lagi waktu nyanyi
lagu tue.." When the door closes" da buat aku jadi fan Beast yang setia la..hekhek..
lebey-lebey kalo doo joon yang nyanyi..arrgg..sriyez dye da jadi oppa aku yang
 pertama..haha..

video
Beast << When the door closes<<


dari lagu nie aku..belajar sumthin..kadang-kadang hidup nie tak mudah cam kita fikir..
lebih-lebih kalau  orang yang kita sayang tak lagi berada kat sisi kita..ya..
aku pernah rasa cam down sangat-sangat..tapi tak la teruk sgt..besa-besa je..
tapi kita kena ingat..yang kita tak boleh mengalah..kena kuat hadapi semua nie..kena selalu senyum..=)

dia..seorang kawan..seorang pendengar yang setia..selalu bagi aku semangat..
dia yang pernah bagi aku harapan dan cahaya waktu aku tak tahu buat ape-ape..
dulu..aku harap dia dapat stay dengan aku lebih lama..tapi tu juz angan-angan 
dalam mimpi aku..aku harap sangat-sangat apabila kitorang terserempak..
dia akan berpaling tengok aku dan tersenyum..tapi..dia tak pernah berpaling..
dia pergi macam tu je..awak..kalau kita boleh borak-borak cam dulu lagi..
perkataan yang akan saya cakap kat awak ialah terima kasih banyak-banyak..
terima kasih sebab pernah bagi semua memori gembira tu..saya akan
 bagitau awak macam tue sambil tersenyum..walaupon saya tau kita 
mesti tak selesa antara satu sama lain..

awak..macam lirik lagu tue cakap..when i let go the hand now..
i'll no longer had a reason to smile..but when i see u smiling.. in another embrace..
i will try 2 smile..ya..awak tau..sy juz nak tengok awak happy selalu..sekarang..
bila saya tengok awak bahagia..saya senang..saya juz nak awak senyum
 selalu macam awak selalu senyum dengan saya..

awak..walaupon the door between us da tertutup..kita pernah janji dulu..
kalo kita ad prob..kita kena kongsi..sy arap kalo awak ada pape prob..awk cter kat saya..
saya akan selalu jadi kawan yang setia pada awak..saya akan selalu ada kat sini..
jangan risau pasal saya lagi..saya gembira dengan hidup saya sekarang..
bersama-sama ngan orang tersayang..walaupon kadang-kadang memori lama 
tue tiba-tiba datang..sekarang saya da mampu tersenyum sebab 
saya da jadi makin kuat..saya da berjaya lupakan awak..awak bukannya
 orang pertama dalam hati saya lagi..sekarang..awak merupakan salah
 seorang kawan terpenting dalam hidup saya..