x perlu cakap2..juz senyum..

Wednesday, April 20, 2011

++ Windu ++

errkk..pe hal erk tiba2 aku bwat enrty cmtu..wuu~aku pon tak tahu..
tp..
yang pasti..aku memang tengah jadi perindu pon..
yang peliknya..
aku tak tahu aku rindu kat sape..tiba-tiba perasaan nie datang..
tiba-tiba rase cam nak nangis je..cam tak tertanggung rindu nie..
ish..nampaknya kali nie aku dah tak btol..sriyez aku tak tau aku rindu sape..
nampaknya mood tak btol aku dah datang..
shhuuuh2..pi men juh2 rindu..
jangan kaco hidup aku...



mood :: nak baliikk umahh::

Thursday, April 7, 2011

++ NaK JaDi IsTeRi oRg??..BrSeDiAkAh AkU?? ++

ngee,,,kali nie nak cakap sal kawen la pulak..haha..aritu mama tepon aku..mama cakap..da bape ari aku tak tepon..tu dye call aku...hehe..waktu tue aku ngah sambut besday..borak-borak ngan mama..tiba-tiba terkeluar sal nana nak kawen..haha..meh aku bwat dialog sket....


aku       : ma..nina nak kawin ari khamis nie..
mama  : ha..ye ke..awalnya nina nak kawen...baru 21..
aku       : hehe..besala..dah sampai jodoh..lgipon dah lmer dye kapel ngan gewe dye tu..
mama  : owwhh..patot pon...dah tu..adik x mo kawen jugak ke? 
(adik tu name panggilan aku..walapon aku ade adik agi bawah aku..haha..)
aku      : errkk...adik nak kawen ngan sape plak ma..xde calon lagi nie..ma pegi la cari sorang...(dalam aty da berdebar dah..tkowt ma tnya sal apek..ape aku nak jwb kalo ma tau ak da putus..)
mama  : lol..kalo adik nak kawen..adik pegi la cari sendiri..
aku      : haha..adik nak kawen umo 27...jadi xyah la cari lagi calon..lme lagi nie..rilek-rilek dulu..
mama : haha..ikowt adik la..arap nina bahagia hingga ke anak cucu..ty kem salam kat dia ye..
aku     : hehe..bereh-bereh..


haa..ma aku tue orang nya rilek2 je..keje dye kalo aku ade kat uma..dye msty msuk bilik aku tnya sal pakwe aku..haha..orang kat uma aku 2 sempoi je..dalam bilik aku tu ade gmbar dak paling aku sayang..ye..aku sayang sangat dye..first kapel aku..kitorg kapel waktu aku f4...satu-satunya gmbr yg plin aku treasure..dorang suma da puas tgok da gmbr tu..laptop aku pon abeh dorang selongkar cari gmbar pakwe aku...ade ke patot..haha...


ok..berbalik pulak sal kawen nie... malam nie merupakan ary bahagia tuk kawan bek aku...waa...ma bez buddy nak kawen malam nie..p aku terkilan sangat-sangat sebab aku tak dapat pergi..sedih tau..aku nak sangat ada kat sebelah nana malam nie..teman dia waktu akad nikah..wuu..tiba-tiba sebak pulak..aku nak pergi rumah nana..waa..nak pergi sana...

malam ty aku nak 3g ngan nana..nak tengok seri pengantin baru...hehe..cam x caye nana da nak kwen..yela..da 7taun aku kenal dye..kongsi suka duka walopon kitorg da jauh..tgok-tgok da nak jadi isteri orang..congrat ye nana ssayang..i'm happy 4 u..Camat Pengantin Baru ye Sayang..wish u bahagia selalu...



nie la bakal pengantinnya..
Radzi + Nina...
Pilot + Civil Engineer...
ngee..