x perlu cakap2..juz senyum..

Friday, December 31, 2010

+ SuKa DuKa 2010 +

waarghh..tengah semangat nak count down tuk pengakhiran 2010..ada brape jam lagi..2010 sudah mau melabuh tirai..2011 datang dengan penuh kejutan..manyak kisah suka duka yang aku pelajari tuk tahun 2010 nie..meh sini nak kongsi bape kisah tuk tahun 2010 nie..

02.01.2010
huhu..sepatotnya ari itu kitorang patot bergembira bermain air terjun dekat kota tinggi..but sumthin happened..kitowang accident..selamat semua orang xde cedera kat mane- mane..tapi..kereta kancil yang kawan aku naik..rosak teruk..banyak gler duit melayang tuk baiki balik kereta kancil tu..dugaan awl tahun 2010..

(nie gambar yg di ambil dari blog my bes buddy)

30.05.2010
tarikh nie plak..kitorang p jalan-jalan dekat Desaru..p kali nie bukan dengan geng-geng kami..nie jalan- jalan ikut course..aku ambil Kimia Industri..so dak-dak kimia nie nak rest otak yang ngah berserabut kena pk mcm-mcm benda nie..p bukan suma yang dapat join..p xpe la..yang pentin kami enjoyy!!


31.07.2010

ngee..aritu ary paling bes skali..kuar pagi-pagi balik lewat malam..enjoy sangat..pada mulanya hajat nak pegi beli big apple je..kalo nak beli tempat yang ada jual juz kat jusco bukit indah..p tak tahu cmner jalan nak pegi..so kitowang ade tour guide yg di beri nama Yanti..hekhek..dye yang bawak kitowang jalan-jalan satu ari..banyak tempat kitorang pegi..Dari Jusco Bukit Indah..pergi Stulang..pastu ke Bazar Karat..x cukup lagi pergi ke dataran yang jual banyak steamboat..last-last pergi ke court Futsal kat K11 gara-gara nak anta big apple kat secret admire..haha..tu aku punya penyakit la tu nak bagi big apple..haha..p kesian kat shera..kotarang sambut besday dye dalam keta je..depan G18..hekhek..

(kat Jusco Bukit Indah)

(Stulang)

(Bazar Karat)

(Dataran Tempat Makan Steamboat)

01.08.2010
Jum-jum kita berfutsal plak..penat-penat jalan semalaman..tyme tuk men futsal plak..hekhek..jangan igat kitorang tak reti men ke..skali tgok kami men..jgn trkejut..siap dpt no 2 lagi..hakhak..penat berlatih seminggu tu gara-gara nak men futsal..haha..bersemangat pelik je..haha..aku memang la bersemangat sebab bola yang kitorang guna tu pinjam dari secret admire aku..haha..

(adiah kami..ngee..)

(ha..nie team futsal grup aku)

hekhek..p ade satu kenangan yang paling aku tak dapat lupa..ngee..pada aritu la..bwat prtama kali aku ckp ngan secret admire aku..haha..siap brgmbr lagi..suma gara-gara bagi big apple kat dye la..plus ngan Yanti yang mmg tak boleh senyap..wuu..tu la pertemuan pertama bagi sebuah pengenalan..pengenalan yang membawa kepada satu hubungan yang istimewa...

( nie gambar pertama kami kat court futsal)

(Big apple tanda pengenalan kami)

(ini KAMI..)

27.11.2010
ok..tarikh nie merupakan tarikh last kitorang keluar ramai-ramai sebelum balik uma..kali nie giliran aku plak mengidam nak makan big apple..haha..apa lagi ke Jusco Bukit Indah lagi la..petang tu plak jalan-jalan ke Hutan Bandar dekat Larkin..nak mkn chicken chop murah..ngeh-ngeh..pastu balik plak jalan-jalan di angsana tuk karaoke..

(dalam bilik karaoke kat Angsana)

(lepak ke Hutan Bandar)

(haha..saje2 gedik..ini Shaye..*wink*)


wuu..manyak lagi benda yang berlaku pada tahun 2010..p takkan aku nak tulis semua kan..x abis-abis la kalo camtu..sekian..untuk tahun 2010..=)